Vés al contingut

QUÈ FEM

 

La nostra feina es basa en dues branques: per una part, generar productes i material propi amb dissenys realitzats per nosaltres o a través de col·laboracions amb artistes arreu dels Països Catalans (podeu trobar tot el material disponible a la botiga online); per l’altre, realitzar comandes tèxtils personalitzades per col·lectius o individuus que així ho desitgin.

COMANDES PERSONALITZADES

Tenim diverses opcions i materials disponibles. Principalment l’oferta és de samarretes, dessuadores i bosses de tela (o tote bag). El contacte per comandes personalitzades es fa directament per correu a info@lavietnamitacoop.cat i proposem un mínim de 20 unitats per comanda a un color. No realitzem comandes personalitzades d’una o dues samarretes/dessuadores.

 • Samarretes:

  • Forma: oferim la possibilitat de fer-ne samarretes de màniga curta o tirants, entallades o rectes.
  • Tallatge: disponible des de talles infantils fins a la 4XL.
  • Material: l'estàndard és l'opció de cotó 100% de la marca Fruit of the Loom. També oferim la possibilitat de fer servir samarretes amb teixit ecològic o de proximitat (pot variar la disponibilitat de talles i models).
  • Colors: Podem realitzar una samarreta amb un màxim de 4 colors (pantalles) per cara. Fem servir tinta de base oli.
 • Dessuadores

  • Forma: disponible com a dessuadora amb caputxa i butxaques, sense (caputxa ni butxaques), o dessuadora amb cremallera.
  • Tallatge: Talles infantils i d’adultes fins a 2XL
  • Material: 80% cotó 20% polièster
  • Colors: Podem realitzar una dessuadora amb un màxim de 4 colors (pantalles) per cara. Fem servir tinta de base oli.
 • Bosses de tela

  • Colors: Podem realitzar una bossa amb un màxim de 4 colors (pantalles) per cara. Fem servir tinta de base oli.
  • Material: 100% cotó
  • Altres (banderes, mocadors…) Consultar per correu.

A La Vietnamita només treballem per col·lectius que aporten d’alguna manera a la transformació social, cultural o estiguin arrelades localment al territori. Això vol dir que no treballem per grans empreses ni col·lectius que d’alguna manera perpetuïn l’explotació de la classe treballadora o promoguin la discriminació de col·lectius oprimits.

DISTRIBUidora de MATERIAL DE GRUPS MUSICALS

Oferim als grups musicals una col·laboració que pot consistir en diversos aspectes de promoció i distribució, entre d'altres la realització del seu merxandatge tèxtildistribució del seu material propi a la nostra botiga online i promoció dels concerts i esdeveniments que es realitzin.

També estem obertes a col·laboracions amb altres projectes afins! Per qualsevol informació, envieu-nos un correu a info@lavietnamitacoop.cat.

 

TALLERS I XERRADES

En aquests últims anys hem realitzat diverses xerrades per col·lectius tals com ARRAN i per Casals i Ateneus d'arreu amb diverses temàtiques: sobre el projecte en sí, sobre el cooperativisme, sobre el cooperativisme amb perspectiva feminista...

També hem realitzat tallers sobre la serigrafia. Si tens interès i vols més informació, envia'ns un correu a info@lavietnamitacoop.cat.

 

Els nostres compromisos

Imatge
Compromís #1: HORITZONTALITAT.

Compromís #1: HORITZONTALITAT.

Vetllem perquè les decisions i el rumb de la cooperativa es decideixin de manera assembleària i horitzontal entre totes les treballadores. El projecte és de totes les que hi treballem per ell, i no entenem altre manera de gestionar-lo que una organització que fugeix de jerarquies i té en compte totes les opinions.

Imatge
Compromís #2: JOVES ACTIVISTES

Compromís #2: JOVES ACTIVISTES

La Vietnamita és un projecte impulsat per joves que d'una manera o altre centren les seves vides en la militància i l'activitat política. Coneixem de primera mà la dedicació que suposa l'activisme diari i creiem important que la cooperativa sigui un espai que prioritzi i compti amb joves compromeses amb la realitat social del seu entorn.

Imatge
Compromís #3: NO PLUSVÀLUA.

Compromís #3: NO PLUSVÀLUA.

No entenem altre manera de funcionar com a cooperativa que la de organitzar-nos horitzontalment, sense deixar espai a l'especulació o al lucre a costa de la gent que hi treballem.

Imatge
Compromís #4: Condicions laborals dignes.

Compromís #4: Condicions laborals dignes.

Creiem que l'espai de feina, com tots els espais de la nostra vida, ha de tenir una sèrie de condicions que tinguin present la dignitat i benestar dels seus treballadors amb les cures sempre al centre.

Imatge
Compromís #5 Treballem per les que treballen.

Compromís #5: Treballem per les que treballen.

No fem comandes per grans empreses ni per projectes que només busquin el lucre i no es dediquin d'alguna manera a contribuir a una millora social, cultural o política.

Imatge
Compromís #6: SOLIDARITAT I SUPORT MUTU.

Compromís #6: SOLIDARITAT I SUPORT MUTU.

Recolzem i donem suport a les lluites antirepressives que sorgeixen com a necessitat de defensar-nos entre totes de la maquinària represora de l'Estat, que es posa en marxa per esclafar i diluir totes aquelles lluites que posen en perill el sistema actual. Fem preus solidaris per les comandes que serveixen per ajudar a casos repressius.